کارنگ، رسانه اقتصاد نوآوری ایران
رسانه اقتصاد نوآوری ایران

تجلیل از فعالان رسانه‌ای حوزه کسب‌وکار در رویداد سوروسات پیندو

رویداد دورهمی مارکتینگ سوروسات پیندو با حضور جمعی از مدیران بازاریابی اکوسیستم استارتاپی برگزار شد.  

پیندو یک پلتفرم کاربرمحور برای ثبت آگهی خریدوفروش کالای نو و ارائه خدمات است. پیندو همچنین امکان رؤیت تبلیغات کاربران را در دیجی‌کالا فراهم کرده تا فروش کالا با سرعت بیشتری انجام شود.

رویدادهای سوروسات پیندو با هدف ارتباط بیشتر فعالان اکوسیستم به‌طور مستمر برگزار می‌شود. پیندو پیش از این نیز رویداد روابط عمومی و رسانه را در کافه ایوان ربط برگزار کرده بود.


آنچه در رویداد سوروسات پیندو گذشت


به گزارش روابط عمومی پیندو، در این رویداد که با راهبری آرش سروری برگزار شد، مدیران بازاریابی در سخنانی کوتاه به مهم‌ترین مسائل روز این حوزه و چالش‌های آن پرداختند.

در حاشیه این رویداد، فعالان کسب‌وکارهای مختلف نیز برای شبکه‌سازی و ایجاد ارتباطات میان‌رشته‌ای با یکدیگر اقدام کردند.

نیما اشرف‌زاده، مدیرعامل پیندو، با برشمردن اهمیت شبکه‌سازی و ایجاد ارتباط مناسب میان فعالان اکوسیستم، برگزاری این رویدادها را یکی از فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی پیندو دانست و از همراهی اکوسیستم در این مسیر تشکر کرد.

در این مراسم از هادی مرادی؛ مینا حاجی، رضا قربانی، میلاد احرام‌پوش و حسین وحدانی در بخش رسانه و محتوای بازاریابی و نیز رضا شیرازی برای یک دهه فعالیت در این حوزه با اهدای گل و کتاب قدردانی شد.

لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/2dcb
نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.