رویداد «جایزه عصر تراکنش» برگزار می‌شود / اهدای تندیس به چهره‌ها، کسب‌وکارها و محصولات منتخب

رویداد «جایزه عصر تراکنش» برگزار می‌شود / اهدای تندیس به چهره‌ها، کسب‌وکارها و محصولات منتخب

چهارمین سالی است که ماهنامه «عصر تراکنش» در بخش‌های گوناگون دست به انتخاب زده و در ویژه‌نامه پایان سال خود فهرستی از منتخب‌هایش در طول یک سال را معرفی می‌کند. امسال نیز در بخش‌های گوناگون «مدیران»، «اپ‌ها» و «محصول» تأثیرگذارترین چهره‌ها، کسب‌وکارها و برترین اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مالی کشور را معرفی کرده است. تفاوتی که منتخب‌های ۱۴۰۲ عصر تراکنش با سال‌های گذشته خود دارد، این است که برای اولین‌بار رویداد «جایزه عصر تراکنش» قرار است برگزار شود.

به گزارش عصر تراکنش، هر سال در ویژه‌نامه پایان سال عصر تراکنش فهرستی از منتخب‌های یک سال این ماهنامه معرفی می‌شوند. در ویژه‌نامه ۱۴۰۲ عصر تراکنش نیز تأثیرگذارترین چهره‌ها، کسب‌وکارها و برترین اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مالی کشور معرفی شده است. عصر تراکنش علاوه بر این معرفی، امسال یک اتفاق متمایز را نیز کلید زده و برای اولین‌بار با برگزاری رویداد «جایزه عصر تراکنش» قرار است منتخب‌های خود را معرفی کرده و به آنها تندیس اهدا کند. این رویداد در اسفندماه برگزار می‌شود و به‌ تمامی منتخب‌های ۱۴۰۲ عصر تراکنش تندیسی اهدا خواهد شد.

انتخاب هر یک از این منتخب‌ها بر اساس تأثیرگذاری و حضور پررنگی است که در صنعت فناوری‌های مالی کشور در یک سال گذشته داشتند.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/pwsc کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد

تأمین مالی جمعی؛ نوآوری مالی در مسیر تحول

«نماوا»، قربانی سووشون شد؟ توقیف سووشون، فیلتر نماوا