کارنگ، رسانه اقتصاد نوآوری ایران
رسانه اقتصاد نوآوری ایران

سازمان هوش مصنوعی از ذیل معاونت علمی خارج نشده است

حسین افشین، معاون علمی ریاست‌جمهوری در پی انتخاب محمدرضا عارف به‌عنوان رئیس سازمان هوش مصنوعی عنوان کرد

حسین افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور اعلام کرد سازمان هوش مصنوعی از ذیل معاونت علمی ریاست‌جمهوری خارج نشده است.

افشین با اشاره به حکم پزشکیان مبنی بر ریاست محمدرضا عارف در سازمان هوش مصنوعی عنوان کرد، که این سازمان نه‌تنها از ذیل معاونت علمی خارج نشده است بلکه با قدرت بیشتری به کار خود ادامه خواهد داد.


 حسین افشین، دبیر و عارف رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی شدند


معاون علمی رئیس‌جمهور در خصوص حکم جدید پزشکیان برای سازمان هوش مصنوعی گفت: «رئیس‌جمهور در حکمی ریاست سازمان ملی هوش مصنوعی و شورای راهبردی آن را به آقای دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور تفویض کردند.»

 همچنین به گزارش معاونت علمی ریاست‌جمهوری، حسین افشین درباره حکم جدید پزشکیان برای سازمان هوش مصنوعی اعلام کرد: «رئیس‌جمهور در حکمی ریاست سازمان ملی هوش مصنوعی و شورای راهبردی آن را به آقای دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور تفویض کردند.»

در این حکم، همچنین معاون علمی رئیس‌جمهور به‌عنوان دبیر سازمان ملی هوش مصنوعی و جانشین رئیس منصوب شد.

او در خصوص برنامه‌های پیشروی این سازمان اضافه کرد: «اجرای برنامه جامع اقدام ملی مشترک برای هوش مصنوعی و شکل‌دهی تأسیس و اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی توسط آقای دکتر عارف و بنده در دستور کار قرار دارد.»

افشین تصریح کرد: «بدین ترتیب نه‌تنها سازمان ملی هوش مصنوعی از ذیل معاونت علمی خارج نشده است بلکه در عالی‌ترین سطح حاکمیتی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»

گفتنی است در دولت قبل سید ابراهیم رئیسی در حکمی به معاون علمی خود دستور تشکیل شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی را داده و او را مسئول تشکیل این شورا کرده بود. این سازمان که قرار بود در خردادماه افتتاح شود به تعویق افتاد و در نهایت در ۱۹ تیرماه سال جاری با حضور محمد مخبر، سرپرست سابق ریاست‌جمهوری و روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون سابق علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور افتتاح شد.

در حکم تأسیس شورای ملی راهبری هوش مصنوعی، ریاست این شورا با رئیس‌جمهور یا معاون علمی او است و دبیر شورا و رئیس مرکز ملی هوش مصنوعی هم به پیشنهاد معاون علمی و با حکم رئیس‌جمهور تعیین می‌شود.

لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/4jrd
نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.