کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
روند قیمت بیتکوین در هفت هفته اخیر نزولی بوده و اشباع فروش در بازار اکنون به اوج خود از زمان سقوط مربوط به همهگیری ویروس کرونا در جهان رسیده است. این موضوع ممکن است شرایط را برای بازیابی قیمت فراهم کند، اما انتظار میرود جهش احتمالی بیتکوین بسیار محدود باشد.

به گزارش کویندسک، خریداران بیتکوین روز جمعه نسبت به شکلگیری شرایط اشباع فروش در بازار این ارز دیجیتال واکنش نشان دادند و قیمت آن را به بالای ۳۰.۰۰۰ دلار رساندند. با این حال، به نظر میرسد حرکت صعودی احتمالی بیتکوین در ادامه محدود خواهد بود و این ارز دیجیتال با مقاومتهایی در ۳۳.۰۰۰ و ۳۵.۰۰۰ دلار مواجه باشد.

اندیکاتورهای مومنتوم (Momentum) که سرعت تغییرات قیمت را اندازهگیری میکنند، در نمای روزانه، هفتگی و ماهانه بیتکوین همچنان حاوی نشانههایی منفی هستند؛ اتفاقی که معمولاً نشاندهنده دورهای با بازدهی کم یا حتی منفی است. علاوه بر این، بر اساس تاریخچه بیتکوین، بازدهی این ارز دیجیتال برای اولینبار از سال ۲۰۱۴ در هفت هفته متوالی منفی بوده است. این عامل هم تأیید میکند که شتاب قیمت بیتکوین در حال حاضر نزولی است.

اکنون بیتکوین در حال نزدیکشدن به حمایت میانگین متحرک ۲۰۰ هفتهای (200MA) خود در نزدیکی ۲۱.۸۰۰ دلار است. نزدیکترین حمایت این ارز دیجیتال بین ۲۷.۰۰۰ تا ۳۰.۰۰۰ دلار است که میتواند حرکات قیمت را در طول چند روز آینده تثبیت کند. همچنین روز پنجشنبه، نشانههای کوتاهمدتی روی نمودار بیتکوین ظاهر شد که خلاف روند نزولی آن بودند. این نوع نشانهها معمولاً باعث میشوند که جهش قیمت محدودی را تجربه کند.

برای مثال، شاخص قدرت نسبی (RSI) در نمای هفتگی بازار بیتکوین به پایینترین سطح خود در ناحیه اشباع فروش از مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۱۳۹۸) رسیده است. با این حال، مقاومت قوی پیش روی این ارز دیجیتال و نشانههای منفی موجود در شاخصهای مومنتوم، میتوانند روند صعودی احتمالی آن را محدودتر کنند.