محکومیت تروریسم ارتباطی توسط وزیر ارتباطات ایران

سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هرگونه استفاده از تجهیزات الکترونیکی و ارتباطی برای اهداف تروریستی و کشتار غیرنظامیان را به شدت محکوم کرد و خواستار مقابله با این اقدامات خلاف مقررات بین‌المللی شد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات، هاشمی در دیدار با ماسانوری کندو، دبیرکل اتحادیه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (APT)، تاکید کرد که جنایات تروریستی، به ویژه قتل غیرنظامیان و کودکان در فلسطین و لبنان با استفاده از تجهیزات ارتباطی، اعتماد عمومی به فناوری را تضعیف می‌کند. او خاطرنشان کرد که این گونه استفاده‌های مخرب از فناوری‌های ارتباطی روند رو به رشد استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد را دچار اختلال می‌کند.

این دیدار در حاشیه کارگاه «آخرین گرایش‌ها و فناوری‌های نوین» شورای رگولاتوری‌های جنوب آسیا (SATRC) که به میزبانی ایران برگزار شد، صورت گرفت. هاشمی در این دیدار به سیاست چندجانبه‌گرایی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای ایران اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که تعاملات بین ایران و اتحادیه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه گسترش یابد.

در این جلسه، حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گزارشی از برگزاری کارگاه ارائه کرد و اعلام داشت که یک برنامه سه‌ساله بین ایران و اتحادیه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه به توافق رسیده است.

ماسانوری کندو، دبیرکل اتحادیه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه، نیز استفاده از تجهیزات ارتباطی برای اهداف تروریستی را محکوم کرده و تأکید کرد که فناوری اطلاعات و تجهیزات ارتباطی باید در جهت تأمین منافع بشر مورد استفاده قرار گیرند. او از تلاش‌های ایران در اتحادیه و ابتکار برگزاری کارگاه فناوری‌های نوین قدردانی کرد و از هاشمی برای حضور در اجلاس وزرای آسیا و اقیانوسیه در ژاپن در سال آینده دعوت به عمل آورد.

کندو همچنین بر اهمیت نقش کشورهای عضو اتحادیه در توسعه فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی و 5G تأکید کرد و فعالیت ایران به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران اتحادیه را مورد تجلیل قرار داد.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/sl95 کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد

تأمین مالی جمعی؛ نوآوری مالی در مسیر تحول

«نماوا»، قربانی سووشون شد؟ توقیف سووشون، فیلتر نماوا