سیگارها در نیوزیلند خاموش می‌شود

ممنوعیت تنباکویی که هم برای مردم مضر است، هم برای زمین

نیوزیلند سیگارکشیدن را برای نسل بعدی ممنوع می‌کند تا با این کار، تا سال ۲۰۵۰ از شر این عادت بد خلاص شود. بر اساس این قانون، افراد ۱۴ساله و کوچک‌تر هرگز نمی‌توانند تنباکو را قانونی بخرند.

سیگار همان‌قدر که برای سلامت فردی مضر است، بر سلامت زمین هم اثر می‌گذارد. گزارش سال ۲۰۱۴ کالج سلطنتی لندن به‌خوبی اثرات زیست‌محیطی سیگارکشیدن را بیان می‌کند. این گزارش می‌گوید برای تولید یک گرم تنباکوی خشک پنج برابر آن، تنباکوی سبز نیاز است و در یک سال ۲۲ میلیارد تن آب در این فرایند مصرف می‌شود.

این گزارش نشان می‌دهد که اگر میزان زمین مورد نیاز برای کشت ۱ تا ۱.۲ تن تنباکو، در زیمبابوه برای کشت سیب‌زمینی استفاده شود، عملکرد آن ۱۹ برابر خواهد بود. در زمان تهیه این گزارش، ۵.۳ میلیون هکتار زمین برای کشت تنباکو استفاده می‌شد.

در همان سالی که تحقیقات کالج سلطنتی انجام شد، کمیسیون اتحادیه اروپا دریافت که ۱۸.۴ درصد از مردم اتحادیه اروپا سیگاری هستند. مشخص نیست این افراد حاضر می‌شوند ممنوعیت‌های احتمالی سیگارکشیدن را بپذیرند یا آنکه برای دفاع از حق سیگارکشیدن به خیابان‌ها می‌آیند.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/5stc کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

هوش مصنوعی جای نبوغ و اراده انسان را نمی‌گیرد

کارنگ ۱۶۳ منتشر شد

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد