شعله‌های امید خاموش نشده

آتش همچنان به جان جنگل‌های هیرکانی می‌افتد

آتشی که هرساله طبیعت و انسان‌ به جان جنگل‌های هیرکانی می‌زنند، امسال نیز شعله کشید و درختان زیادی را سوزاند. جریان‌های جنوبی و وزش باد گرم که از روز ۲۷ آذر در ارتفاعات و جلگه‌های گیلان شروع شده بود، در روز ۳۰ آذر به اوج خود رسید و سرعت آن در جلگه به ۹۰ کیلومتر بر ساعت و در ارتفاعات به ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت رسید.

این آتش منطقه‌ لیشک سیاهکل را که کسب‌وکار نوآور «تیاور» در آنجا مشغول کاشت نهال برای احیای جنگل بود نیز بی‌نصیب نگذاشت. تیاور با سود حاصل از فروش بی‌واسطه محصولات کشاورزان به احیای جنگل‌های هیرکانی می‌پردازد و بیش از ۴۰۰ نهال بومی در این منطقه کاشته بود. این کسب‌وکار می‌گوید فعلاً برآورد دقیقی از نهال‌های آسیب‌دیده ندارد و تا زمان رویش بهاره و جوانه‌زنی باید منتظر ماند.

تیاور وعده داده که در ماه‌های آینده تمام نهال‌ها جایگزین و واکاری می‌شوند. این کسب‌وکار هنوز به احیای جنگل‌های هیرکانی امیدوار است و یادآوری می‌کند که دیگر بذرهای جمع‌آوری‌شده و کاشته‌شده در سال قبل و امسال به قوت خود باقی است.
تیاور موقتاً بخش «کاشت نهال» را در سایت خود غیرفعال کرده است.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/o4kq کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین