کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. رسانهای که نسخه چاپی آن هر هفته شنبهها منتشر میشود و وبسایت و شبکههای اجتماعیاش هر ساعت، اخبار و تحولات این بخش از اقتصاد را پوشش میدهند. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
آمریکا محدودیتهای سرمایهگذاری روی هوش مصنوعی در چین را نهایی کرد
بعد از فرمان اجرایی جو بایدن، وزارت خزانهداری محدودیتهایی را برای سرمایهگذاری در فناوریهایی که ممکن است به ضرر امنیت ملی آمریکا باشد، تصویب کرد
وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد که قوانین محدودکننده سرمایهگذاری فناوریهای حساس در چین مانند هوش مصنوعی را به دلایل امنیت ملی نهایی کرده است. به گفته این وزارتخانه این محدودیتها شهروندان، ساکنان و شرکتهای مستقر در ایالات متحده را از مشارکت در معاملات مربوط به فناوریهایی از جمله هوش مصنوعی، نیمههادیها و محاسبات کوانتومی منع میکند.
این محدودیتها تضمین میکنند که سرمایهگذاریهای ایالات متحده باعث پیشرفت فناوریهایی که امنیت ملی را تهدید میکنند، نمیشود. سرمایهگذاران آمریکایی همچنین موظف خواهند بود که خزانهداری را در مورد سرمایهگذاری در برخی از فناوریهای کمتر پیشرفته که ممکن است به تهدید امنیت ملی ایالات متحده آمریکا کمک کند مطلع کنند.
این محدودیتها که قرار است از دوم ژانویه، سیزده دی، اجرایی شوند، تضمین میکند که منابع مالی ایالات متحده برای پیشبرد توسعه فناوریهای کلیدی برای تهدید امنیت ملی آمریکا استفاده نشود.
پل روزن، معاون وزیر خزانهداری در امور امنیت سرمایهگذاری گفت: «سرمایهگذاریهای نامشهود مانند کمکهای مدیریتی، دسترسی به شبکههای سرمایهگذاری و نیروی انسانی نباید به کشورهایی که ممکن است از آنها برای توسعه قابلیتهای نظامی، اطلاعاتی و سایبری خود علیه ما استفاده کنند، کمک کند.»
این محدودیتها پس از امضای فرمان اجرایی جو بایدن در سال گذشته انجام شد. این فرمان اجرایی درمورد سرمایهگذاری در نیمههادی و میکروالکترونیکها، محاسبات کوانتومی و برخی قابلیتهای هوش مصنوعی است.
وزارت امور خارجه چین دستور اجرایی بایدن را محکوم کرد و آن را تلاشی برای جلوگیری از جهانی شدن خواند. این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد: «پکن بهشدت ناراضی است و قاطعانه با اصرار ایالات متحده برای اعمال محدودیت بر سرمایهگذاری در چین مخالف میکند و نمایندگان رسمی خود را به ایالات متحده فرستاده است.»