کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
هیئت اجرایی اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی اعلام کرد انتخابات این اتحادیه پس از سه سال تأخیر، روز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ ظهر آخر برگزار میشود.
مینا مهرنوش، رئیس سابق اتحادیه و مسئول فعلی امور اجرایی این اتحادیه، پروانه کسب یا کارت شناسایی معتبر را شرط شرکت در انتخابات بیان کرد. این انتخابات برای انتخاب هفت عضو اصلی و سه عضو علیالبدل هیئتمدیره و همچنین دو نفر بازرس این اتحادیه برگزار میشود.
۴۶ نفر برای هیئتمدیره اتحادیه کسبوکارهای مجازی ثبتنام کردهاند و برنامههای تبلیغاتی و معرفی برای داوطلبان در نظر گرفته شده است.
اتحادیه کشوری کسبوکارهای مجازی از سال ۱۳۹۶ با هدف حمایت از کسبوکارهای اینترنتی، تسهیل و تسریع در رشد و توسعه کسبوکارهای مجازی شروع به کار کرده است.
اولینبار در آبان سال ۱۴۰۰ قرار شد این انتخابات برگزار شود؛ اما به ۲۳ فروردینماه موکول شد که ۲ روز مانده به برگزاری به دلیل همزمانی با ماه رمضان کنسل شد و قرار شد ۱۹ اردیبهشتماه برگزار شود. البته این بار هم به علت تفکیک اتحادیهها توسط دبیرخانه هیئت عالی نظارت و به دنبال دستور وزیر سابق صمت به تعویق افتاد.
چرا اتحادیه کسبوکارهای مجازی تفکیک شدند؟
یازده اردیبهشتماه ۱۴۰۱ وزیر صمت در نامهای خطاب به معاون تجارت و خدمت وزارت صمت، با تفکیک اتحادیه کسبوکارهای مجازی به دو اتحادیه توزیعی و خدماتی موافقت کرد.
۱۷ اردیبهشتماه در نامهای به مدیران استانی وزارت صمت اعلام شد به علت موافقت وزیر صمت با تفکیک اتحادیه کسبوکارهای مجازی، تا زمان طی شدن روالهای قانونی برای تفکیک اتحادیه، برگزاری انتخابات به تعویق میافتد.
در آن زمان سعید ممبینی، رئیس وقت اتاق اصناف ایران و برخی از کسبوکارهای بزرگ فضای مجازی با تفکیک اتحادیه به دو اتحادیه مخالفت کردند.
باوجود انتقاد و مخالفت گروهی از اعضای این اتحادیه و همچنین اعضای صنفهای دیگر از جمله سازمان نظام صنفی رایانهای هیئت عالی نظارت بر سازمان صنفی در شهریورماه سال ۱۴۰۱ به تفکیک اتحادیه کسبوکارهای مجازی به دو اتحادیه کشوری توزیعی و خدماتی رأی مثبت داد. این اتفاق برگزاری انتخابات این اتحادیه را برای چندمین بار پیاپی به تأخیر انداخت. پس از این اتفاق برای مدت کوتاهی فرشاد وکیلزاده، سپس آرمان صفایی و در نهایت مینا مهرنوش در دیماه سال ۱۴۰۱ رئیس این اتحادیه شد.
مهرنوش تقریباً یک سال بعد از انتصاب، در اوایل دیماه سال ۱۴۰۲ در نامهای به مجتبی صفائی، رئیس اتاق اصناف ایران، با ذکر این دلیل که این اتاق توجهی به برگزاری انتخابات اتحادیه کسبوکارهای مجازی ندارد، از سمت خود استعفا کرد.