کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. رسانهای که نسخه چاپی آن هر هفته شنبهها منتشر میشود و وبسایت و شبکههای اجتماعیاش هر ساعت، اخبار و تحولات این بخش از اقتصاد را پوشش میدهند. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
رضا باقریاصل، سرپرست مرکز تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات سازمان برنامه و بودجه در شبکه اجتماعی ایکس توضیحی درباره صحبتهای خود در جلسه مرکز پژوهشهای مجلس که در آن گفته بود سامانه نان ۲۵ همت هزینه داشته است، ارائه داد.
او در بخشی از صحبتهای خود در جلسه مرکز پژوهشهای مجلس عنوان کرده بود: «املاک و اسکان نمونه بارز سامانهای است که هیچ مسئلهای را حل نکرده. ۲۵ همت خرج سامانه نان شده اما حاصل آن چیست؟ حاصلش این است که نانوا بداند چند نان را برای ما ثبت کرده است. سامانه سامان نمیآورد، مگر اینکه منطق آن براساس تسهیل امور و کاهش هزینهها تنظیم شود.»
پس از انتشار این صحبتها در رسانهها، رضا باقریاصل در شبکه اجتماعی ایکس درباره این بخش از گفتههای خود عنوان کرد: «پیرو انتشار بخشی از جلسه مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص احکام هوشمندسازی و سامانه، نقد من به اینکه باید رویکرد یکپارچه داشته باشیم و حل اساسی مسائل جاری کشور سامانه درمانی نشود دو مثال از مثالهای ذکرشده موجب ابهام، سوءتفاهم و بعضاً سوءاستفاده شد که توضیح میدهم.»
او در ادامه توضیح داد: «سامانه بدون استفاده از بودجه دولت توسعه داده شده اما در پیشخوان نانواییها کمفروشی و گرانفروشی این هدف نقض شده است.»
باقری اصل در ادامه ضمن اشاره به اینکه درکل این اختلاف نظر در شیوه پرداخت یارانه و پرداخت به ذینفع نهایی یا پرداخت در زنجیره وجود دارد، افزود: «اما مشکل این است گاهی سامانهها مشکلات را به آینده وامیگذارند ولی اساسی حل نمیکنند.»
او تأکید کرد: «در مورد سامانه املاک و اسکان هم از ابتدای طرح ایده در مجلس برای موضوع مالیات بر خانههای خالی بر شیوه شناسایی نقد داشتم، سامانه املاک و اسکان باید در فرآیند تولید و خدمات املاک باشد و گر نه دادهها مسیر دیگری پیدا میکنند. اگرچه برای تکمیل آن کمک کردیم اما هنوز باهدف فاصله دارد.»