کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. رسانهای که نسخه چاپی آن هر هفته شنبهها منتشر میشود و وبسایت و شبکههای اجتماعیاش هر ساعت، اخبار و تحولات این بخش از اقتصاد را پوشش میدهند. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
رویداد بذرپاشان برگزار شد
مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس با همکاری شتابدهنده جهش رقابت «بذرپاشان» را باهدف شکوفایی شتابدهندهها و جذب سرمایهگذاری و با حضور کارآفرینان شاخص در روز سهشنبه ۲۷ شهریورماه در خانه کارمان لواسان برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شتابدهنده جهش، نخستین سخنران این رویداد مهدی عظیمیان، مدیر مرکز شتابدهی پارک پردیس، از روند شکلگیری مرکز شتابدهی نوآوری پارک توضیح داد: «در دولت یازدهم و باهدف تغییر پارادیم دانشگاهی از تربیت کارمند به کارآفرین و کمک به ایجاد استارتاپهای پایدار این مرکز تأسیس شد.»
عظیمیان در خصوص اهدافی که این مرکز شتابدهی دنبال میکند ادامه داد: «یکی از مهمترین اهدافی که این مرکز دنبال میکند پر کردن خلأ کارآفرینی کشور و ترویج فرهنگ آن است که از قدیمالایام در کشور وجود داشته است.»
او افزود: «دومین هدف کمک به ایجاد استارتاپهای پایدار مانند توسعه شتابدهندهها و مراکز کار اشتراکی است.»
مدیر مرکز شتابدهی پارک پردیس رویدادها را موتور محرک اکوسیستم کارآفرینی دانست و گفت: «رویدادها ملاک ارزیابی پایداری اکوسیستم هستند؛ چراکه افراد با حضور در رویدادهای کارآفرینی میتوانند تواناییهای موردنیاز را به دست آورند و با شبکهسازی تیم خود را تشکیل دهند و این جوششها هستند که اتفاقات جدید را رقم میزنند. »
تاکنون مرکز شتابدهی نوآوری در قالبهای مختلفی همچون حمایتهای مالی، حمایت اعتباری و معنوی و حمایت از حضور افراد در رویدادهای بینالمللی بهمنظور تقویت توانمندیهایشان صورتگرفته است.
عظیمیان از آمار برگزاری رویدادها دادههای جامعی ارائه داد و گفت: «تاکنون بیش از ۶۰۰ رویداد در سرتاسر ایران با حمایت مرکز نوآوری شتابدهی برگزار شده است که در برگزاری این رویدادها بیش از ۱۰۰ برگزارکننده و ۱۲۰۰ مربی و سخنران با این مرکز همکاری داشتهاند.»
مدیر مرکز شتابدهی در قسمت دوم سخنان خود درباره فضاهای کار اشتراکی توضیح داد. عظیمیان هدف شکلگیری این فضاها را ایجاد محیط و فرایندی که به شکلگیری تیمهای توانمند کمک کند و هدایت آنها به گام شتابدهی دانست و گفت: «این مرکز تاکنون با تصویب دستورالعملها، تعریف شاخصها و kpiها برای احراز صلاحیت، تخصیص کمکهزینه و امکان دانشبنیانشدن آنها از این فضاها حمایت کرده است.»
مدیر مرکز شتابدهی تعداد فضاهای کار اشتراکی را ۲۵ عدد در ایران اعلام کرد و تشریح کرد: «تاکنون بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در آنها صورتگرفته است. این فضاها با متراژی بیش از ۳۰ هزار متر در حال خدمترسانی به بیش از ۵ هزار نفر هستند.»
در ادامه رویداد شتابدهندههای منتخب به ارائه دستاوردها و مبلغ موردنیاز استارتاپهای تحت حمایت خود پرداختند.
نخستین شتابدهنده، شتابدهنده فناوریهای مالی نوآفرین فعال در زمینه فناوریهای مالی، بلاکچین و.. بود.
دومین ارائه توسط مهدی صداقت، مدیر و بنیانگذار خانه نوآوری با حوزه تخصصی محتوا، بلاکچین و هوش مصنوعی انجام گرفت.
سخنران بعدی محمدحسین روحانی از شتابدهنده گرین تک فعال در زمینه هوش مصنوعی، کلود، امنیت و تحولات مالی بود.
چهارمین سخنران مهرناز کمانگری، مدیرعامل هفتوهشت با حوزه تخصصی معماری و ساختمان ارائه دادند.
شتابدهنده هنام فارمد فعال در سه بخش دارویی، مکملها و تجهیزات مبتنی بر فناوریهای نوین در پنجمین ارائه قرار داشت.
ششمین ارائه توسط مقبلی، مدیرعامل شتابدهنده نوآوری پیشگامان کویر با حوزه تخصصی فناوی صورت گرفت.
در آخر کاوه گودرزی، مدیرعامل جهش با مرور داستان شکلگیری جهش و همکاریهای انجام شده در این مسیر، از جهش پارک، فضایی برای ارتباط و همافزایی بیشتر اکوسیستم نوآوری در بستر اینترنت رونمایی کرد.
پس از ارائه شتابدهندهها، سرمایهگذاران حاضر در این رویداد با پیشنهاد سرمایهگذاری به مبلغ ۷۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان برای این شش شتابدهنده مراسم را به پایان بردند.