کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. رسانهای که نسخه چاپی آن هر هفته شنبهها منتشر میشود و وبسایت و شبکههای اجتماعیاش هر ساعت، اخبار و تحولات این بخش از اقتصاد را پوشش میدهند. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
فیلترینگ، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال؛ مهمترین موضوعات ستار هاشمی در نشست با کمیسیون فرهنگی مجلس
ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات، در روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، صبح امروز در کمیسیون فرهنگی مجلس حضور یافت و به ارائه برنامههای خود برای این وزارتخانه پرداخت.
غلامرضا تاجگردون، نماینده مجلس در شبکه اجتماعی ایکس درباره حضور وزیر پیشنهادی ارتباطات در کمیسیون فرهنگی نوشت: «بحث بررسى برنامه وزراء در كميسيونها شروع شد. جوانترين وزير پيشنهادی، ستار هاشمی، وزارت ارتباطات بود. بحث اصلى و مهم، فیلترینگ و استفاده از هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال بود.»
او در ادامه ضمن ابراز آرزوی موفقیت برای هاشمی، عنوان کرده است که هاشمی به نگاه، علم و برنامههايش «بسيار مسلط» بوده است.
تاجگردون همچنین در این نوشته به این آمار اشاره کرده که ۸۰ درصد گوشیها در ایران دارای فیتلرشکن هستند.
به گزارش خانه ملت، احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس درباره حضور ستار هاشمی در کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: «در این جلسه نمایندگان دغدغههای خود درباره ضرورت توسعه صنعت فضایی کشور براساس احکام قانون برنامه هفتم را ارائه دادند. همچنین مواردی درباره ضرورت حرکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به سمت ایجاد یک سیستم عامل در موتور جستوجوگر ملی برای پیشبرد برنامههای شبکه ملی اطلاعات و ضرورت حرکت به سمت ایجاد اینترنت پاک کودکان برای حفظ نسل نو و مدیریت فرهنگی نسل نوجوان کشور مطرح شد و وزیر پیشنهادی برنامههای خود را در این باره ارائه داد.»
وی با اشاره به ارائه دغدغههای نمایندگان کمیسیون فرهنگی درباره مدیریت هوشمند محتوا و راهکار فنی برای حفظ حقوق کاربران فضای مجازی در این نشست، افزود: «توسعه اقتصاد دیجیتال و برنامههای وزیر پیشنهادی ارتباطات در این حوزه از دیگر مواردی بود که در این جلسه بحث و گفتگو شد.»
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین گفت: «چگونگی برخورد با تخلفات سکوهای داخلی و خارجی و چگونگی حفظ استقلال هویتی و تمدنی در تقابل گفتمانی و هویتی غرب، دغدغههای بسیار جدی بود که در این جلسه مطرح شد.»
راستینه ضرورت تعیین تکلیف خرید و فروش فیلترشکنها و رسیدن به یک برنامه نظارتی جامع برای مدیریت هوشمند در فضای مجازی و تولید محتواها را از دیگر مباحث جدی مطرح شده در جلسه بررسی برنامههای وزیر پیشنهادی ارتباطات در کمیسیون فرهنگی عنوان کرد.
او افزود: «در این جلسه همچنین درباره ضرورت تمرکز بر تکمیل شبکه ملی اطلاعات براساس برنامه زمانبندی قانون برنامه هفتم توسعه مباحثی به صورت دقیق ارائه شد. ضرورت تنظیمگری کارآمد در فضای مجازی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه نکاتی درخصوص آن ارائه شد.»
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: همچنین برنامههای جامع برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت به بحث و گفتگو گذاشته شد و تمرکز بر ارائه برش سالانه در تحقق احکام برنامه هفتم مطالبه جدی نمایندگان کمیسیون فرهنگی از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.