لندین هم به پورتفوی اسمارت‌آپ اضافه شد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

استارتاپ لندین که یک سرویس ساخت لندینگ‌پیج (صفحه فرود) است، موفق شده از وی‌سی اسمارت‌آپ جذب سرمایه کند.

جزئیاتی از این سرمایه‌گذاری استارتاپی منتشر نشده اما مهدی ظهیری از بنیان‌گذاران لندین در مورد انتخاب اسمارت‌آپ به عنوان سرمایه‌گذار گفته، اسمارت‌آپ یکی از مجموعه‌های خوش‌نام در زمینه‌ سرمایه‌گذاری و دارای شبکه‌ای از افراد باتجربه در حوزه‌های مختلف است.

آن‌ها به صورت هوشمندانه سرمایه‌گذاری می‌کنند و کسب‌وکارهایی که تاکنون روی آن‌ها سرمایه‌گذاری شده، به رشد مناسبی دست یافته‌اند. اسمارت‌آپ هم درباره دلایل خود برای این سرمایه‌گذاری اعلام کرده تیم کاری مناسب، تجربه تیم در توسعه محصول و بازار رو‌به‌رشد نقش مهمی در این انتخاب داشته است.

استارتاپ لندین کار خودش را از اردیبهشت ۹۸ شروع کرده و اعلام کرده با سرمایه‌ای که از شرکت سرمایه‌گذاری اسمارت‌آپ در این راند جذب کرده است، بازار و محصول خود را توسعه خواهد داد.

نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.