کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. رسانهای که نسخه چاپی آن هر هفته شنبهها منتشر میشود و وبسایت و شبکههای اجتماعیاش هر ساعت، اخبار و تحولات این بخش از اقتصاد را پوشش میدهند. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
رونمایی از سامانه هوشمند مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران (NACI)
امروز، دوشنبه ۷ آبان، در راستای هوشمندسازی نظام استاندارد، از سامانه هوشمند مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران رونمایی شد. مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران به منظور اعتباردهی به سازمانها تأسیس شده و زیرمجموعهای از سازمان استاندارد ایران است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، این رویداد با حضور مهدی اسلامپناه، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، اعضای انجمن آزمایشگاههای همکار و نهادهای اعتباربخشی و ارزیابی انطباق برگزار شد. مهدی اسلامپناه درمورد این اتفاق بیان کرد: «سازمان ملی استاندارد ایران با خروج از روش سنتی به سمت هوشمندسازی قطعی پیش میرود.»
او با اشاره به عضویت کامل جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه (APAC) و اتحادیه بینالمللی اعتباربخشی آزمایشگاهها (ILAC) اظهار داشت: «تمامی افتخارات بینالمللی در شرایط سخت تحریم ظالمانه و تنش حاصل از جنگ خاورميانه حاصل شد.»
او استراتژی سازمان ملی استاندارد ایران را حرکت به سمت جهانی شدن اعلام کرد و گفت: «جهانی شدن، فرایندی اقتصادی است که بهصورت کنش متقابل اقتصادی بینالمللی با گسترش محصولات، ایدهها، سرمایه و نیروی کار شکل میگیرد و لازم است حاکمیت در زیرساخت این فرایند نقش خود را به شایستگی در مواجه با فعالین اقتصادی توانمند و ذینفعان و آحاد مردم ایفا کند.»
اسلامپناه توضیح داد: «سامانه هوشمند مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران این امکان را فراهم میآورد که تمامی فرایندها از ثبت تا صدور گواهینامه در بستر امن، شفاف و سریع و مبتنی بر سازوکار ملی و بینالمللی انجام گیرد.»
ایجاد یکپارچگی بین نهاد اعتباربخشی و سایر نهادهایی که از خدمات مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران استفاده میکنند و اصالتسنجی دادهها از مزیتهای این سامانه هستند. اسلامپناه نوید داد: «بهزودی سامانه اعتباربخشی شرکتهای بازرسی و نیز شرکتهای گواهیکننده رونمایی میشود. هوشمندسازی بخش عمدهای از فعالیتهای نظام استاندارد کشور جزو برنامههای عملیاتی سازمان در کمتر از ۳ سال است و امیدوارم در آینده نزدیک ۱۰۰ درصد فعالیتهای سازمان در بستر سامانههای هوشمند و تخصّصی انجام شود.»
به گفته او بهرهبرداری بیش از ۳۰ سامانه هوشمند در سازمان ملی استاندارد ایران پیش بینی شده است که تاکنون سامانههای زیادی رونمایی شده است و تا پایان سال این عدد افزایش خواهد یافت.