کارنگ، رسانه اقتصاد نوآوری ایران
رسانه اقتصاد نوآوری ایران

کارنگ ۱۵۳ منتشر شد

تصویر جلد کارنگ ۱۵۳ به بزرگ‌ترین رویداد حوزه فناوری در خاورمیانه اختصاص یافته است. تیم رسانه‌ای راه‌کار امسال نیز به روال سال‌های گذشته برای پوشش این رویداد که می‌توان از آن به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد فناوری منطقه نام‌ برد تیمی رسانه‌ای به دبی اعزام کرد. این تیم که متشکل از مینا والی، رضا قربانی، رضا جمیلی، مینا حاجی و میثم سلیمانی بود، مشاهدات خود را از برگزاری جیتکس ۲۰۲۴ در قالب گزارش‌های ویدئویی و متنی در رسانه‌های راه‌کار منتشر کرد که گزیده‌ای از آن را در کارنگ این شماره می‌خوانید.

در سرمقاله این شماره از هفته‌نامه کارنگ، ابتدا میثم سلیمانی با مطرح شدن دوباره ادعای امارات متحده عربی مبنی بر مالکیت سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بر لزوم توسعه اقتصاد داخلی تأکید می‌کند. او در این راستا به تلاش امارات برای کم کردن وابستگی درآمد خود به فروش نفت و توجه به توسعه اقتصاد دیجیتال در این کشور اشاره می‌کند.

در این شماره از هفته‌نامه کارنگ در گزارشی با عنوان «حضور بیش از ۱۸۷ هزار بازدیدکننده و شش هزار شرکت در جیتکس ۲۰۲۴» ابتدا با ارائه تاریخچه کوتاهی از نمایشگاه جیتکس به بررسی روندهای تازه در جیتکس ۲۰۲۴ پرداخته می‌شود. ازجمله مفاهیم تازه در جیتکس ۲۰۲۴ می‌توان به محاسبات کوانتومی، هوش مصنوعی و فناوری‌های سبز اشاره کرد.

اما نمایشگاه جیتکس ازجمله نمایشگاه‌های حوزه نوآوری و فناوری است که برای ایرانیان در سال‌های گذشته اهمیت بسیاری داشته است. رضا قربانی در گزارشی با عنوان «چرا جیتکس برای ایرانیان اهمیت دارد؟» این موضوع را به‌طور مفصل بررسی می‌کند.

در کارنگ ۱۵۳ به ارائه گزارش‌هایی تحلیلی از مشاهدات تیم کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار از جیتکس ۲۰۲۴ پرداخته‌ایم. در گزارش روز اول تیم راه‌کار با عنوان «جیتکس ۲۰۲۴ کاربرد و ارائه راهکار» روندهای حاضر در نمایشگاه بررسی می‌شوند. رضا جمیلی در این گزارش بر تمرکز جیتکس ۲۰۲۴ بر ایجاد ارتباطات B2B اشاره می‌کند. رضا قربانی در مشاهدات روز نخست خود از حضور پررنگ مقوله هوش مصنوعی می‌گوید. مینا والی غرفه اتصالات را شلوغ‌ترین غرفه امسال معرفی می‌کند و میثم سلیمانی با مراجعه به غرفه همراه اول گزارشی از حضور شرکت ECOM ارائه می‌دهد.

مینا حاجی نیز در اولین حضور خود در نمایشگاه بین‌المللی جیتکس از تمرکز عمده شرکت‌ها بر روند و فناوری مشخص، هوش مصنوعی، کلاد، اتصالات 5G و امنیت سایبری می‌گوید. این گزارش را با عنوان «روایتی از اولین حضور در جیتکس» در کارنگ شماره ۱۵۳ بخوانید.

یکی از رویدادهای جانبی نمایشگاه جیتکس، اکسپند نورث‌استار است که هرساله یک روز زودتر از نمایشگاه جیتکس و در محلی غیر از محل برگزاری نمایشگاه اصلی برگزار می‌شود. اکسپند نورث‌استار مخصوص حضور استارتاپ‌ها است، اما میثم سلیمانی با حضور در اکسپند نورث‌استار امسال، حضور کسب‌وکارهای بلاکچینی را در این رویداد بررسی می‌کند. او نکته قابل توجه اکسپند نورث‌استار ۲۰۲۴ را جای خالی کسب‌وکارهای رمزارزی ایرانی می‌داند.

گزارش روز سوم تیم راه‌کار نیز شامل بررسی‌هایی از زوایای دید متفاوت است. جمیلی در این گزارش به اهمیت مرکز تجارت جهانی در درآمدزایی برای دبی و لزوم حضور چنین مرکزی در ایران اشاره می‌کند. گزارش تیم راه‌کار از سومین روز رویداد جیتکس را در متنی با عنوان «ضرورت وجود مرکزی مانند تجارت جهانی در ایران» بخوانید.

همچنین در این شماره در گزارشی با عنوان «جیتکس در آینه رسانه‌های جهان» می‌توانید مروری کامل بر روند برگزاری جیتکس ۲۰۲۴ داشته باشید.

لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/k82o
نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.