کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
وزارت خزانهداری آمریکا با انتشار بیانیهای شرکت «ابر آروان» را در ایران و دوبی تحریم کرد. در ادامه این تحریم، «پویا پیرحسینلو»، مدیرعامل و «فرهاد فاطمی»، مدیر فنی نیز در لیست تحریم آمریکا قرار گرفتهاند. در این بیانیه خبری، دلیل تحریم ابر آروان و مؤسسان آن، «تسهیل سانسور اینترنت در ایران» عنوان شده است.
در همین زمینه هم ابر آروان در بیانیهای کوتاه اتهامهای وزارت خزانهداری آمریکا را که مبنای تحریم این شرکت و همبنیانگذارانش قرار گرفته رد کرده و یادآور شده که خدمات ابری در هیچ نقطهای از جهان، مستقیم یا غیرمستقیم نمیتواند نقشی در فیلترینگ، محدودسازی یا قطع اینترنت داشته باشد.
در ادامه این بیانیه ابر آروان تأکید کرده همانطور که شکایت این شرکت علیه اتحادیه اروپا در جریان است، ابر آروان با استفاده از تمامی ابزارهای مشروع حقوقی و بینالمللی علیه تصمیم وزارت خزانهداری آمریکا اقدام خواهد کرد.

پیش از این هم در ۲۳ آبانماه سال گذشته، اتحادیه اروپا ۳۲ شخص و شرکت را در لیست تحریم خود قرار داد که نام شرکت ابر آروان هم در این لیست دیده میشد. در بخش دلایل این تحریم، اتحادیه اروپا عنوان کرده بود که ابر آروان از سال ۲۰۲۰ یک بازیگر جدی در پروژههای دولتی و وزارت ارتباطات ایران برای تهیه نسخه جداگانه و ایرانی (ملی) از اینترنت بوده؛ موضوعی که ابر آروان پیوسته آن را تکذیب کرده است.
به دنبال تحریم ابر آروان توسط اتحادیه اروپا این شرکت در بیانیهای از این اقدام اتحادیه اروپا ابراز تعجب کرده و گفته بود بهتزدهایم که یک شرکت خصوصی ابری به اشتباه به جای بانیان اصلی قطع و محدودیت اینترنت آزاد معرفی میشود و هدف تحریم قرار میگیرد.
همچنین بعد از این تحریم بود که شرکت ابر آروان اعلام کرد از صبح ۲۹ آبان به دلیل تحریمهای اتحادیه اروپا، دامنه بینالمللی این شرکت از دسترس مشتریانش خارج شده است.