کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
اموال مالک کوروشکمپانی به مزایده گذاشته میشود
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خبر داد که اموال مالک کوروشکمپانی، بعد از ارزشگذاری، در تیرماه به مزایده گذاشته میشود
سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، روز شنبه دوم تیرماه، در یک نشست خبری اعلام کرد که اموال مالک کوروشکمپانی به مزایده گذاشته خواهد شد.
اجتهادی با اشاره به اقدامات دیگر سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در دولت سیزدهم، یکی از مهمترین پروندههای این سازمان را رسیدگی به اموال مالک کوروشکمپانی دانست و گفت: «املاک مالک کوروشکمپانی شامل موبایل و تعدادی خودرو در اختیار این سازمان قرار گرفته تا به آن رسیدگی شود.»
او افزود: «اموال مالک کوروشکمپانی در خارج از کشور نیز شناسایی شده و تعیینتکلیف خواهد شد.»
پیش از اعلام این خبر، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در یک نشست خبری اعلام کرده بود که املاک و خودروهای مالک کوروشکمپانی شناسایی شدهاند.
به گفته جهانگیر، املاک کشفشده متعلق به مالک کوروشکمپانی در اصفهان هستند. خودروهای متعلق به فرد مذکور نیز در جزیره کیش یافت شدهاند. جهانگیر اعلام کرده بود چند خودرو هم در دبی یافت شده که متعلق به این فرد است.
جهانگیر در ادامه تأکید کرده بود که با کمک پلیس اینترپل، اقدام به شناسایی مالک متواری کوروشکمپانی کردهاند، اما تاکنون هیچ خبری از او نشده است.
اموال مالک متواری کوروشکمپانی در تیرماه به مزایده گذاشته میشود
اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، اعلام کرد بعد از ارزشگذاری این اموال، مزایده آنها در تیرماه آغاز خواهد شد.
تاکنون ۷۱۰۰ شاکی با مطالبه ۲۰۰ میلیارد تومان شکایات خود از کوروشکمپانی را تقدیم دادسرا کردهاند.
شرکت کوروشپردازان آیسا، با نام تجاری کوروشکمپانی در سال ۱۴۰۲ اقدام به پیشفروش گوشی آیفون با قیمت ۲۰ میلیون تومان میکرد، ولی بعد از آنکه از تعداد زیادی افراد پول دریافت کرد، کالایی به آنها تحویل نداد.
نکته قابل تأمل درباره کوروشکمپانی، فعالیت این شرکت بهصورت قانونی است. وبسایت شرکت کوروشپردازان آیسا دارای نماد اعتماد یا همان اینماد از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی بود.
کوروشکمپانی از تبلیغات محیطی در سطح شهر نیز بهره میبرد و با بیلبوردهایش توانسته بود تبلیغات خوبی در سطح شهر داشته باشد. همچنین همکاری برخی از بازیگران سینما و سلبریتیها در تبلیغات این شرکت باعث ایجاد حواشی شده بود.
شهرداری تهران تاکنون درباره کلاهبرداری کوروشکمپانی واکنشی نداشته، اما در واکنش وزارت صمت درباره تعلق اینماد به این شرکت آمده است: «بر اساس گزارش مرکز اصناف، در زمان صدور هر دو پروانه کسب این شرکت، استعلامهای قانونی لازم از مراجع قانونی انجام شده است. همچنین بر اساس گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در زمان صدور اینماد، استعلام سوءپیشینه از نیروی انتظامی انجام شده و در هیچکدام، منع قانونی برای صدور مجوز وجود نداشته است.»