کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
در رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال انجام شد / سرمایه گذاری ۷۷ میلیارد ریالی بر استارتاپهای سازنده بازیهای رایانهای
رویداد سکوی پرتاب غزال که یک رویداد سرمایه گذاری روی استارتاپهای سازنده بازیهای رایانهای است با سرمایهگذاری ۷میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی بر تیمهای منتخب استارتاپی سازنده بازیهای رایانهای به کار خود خاتمه داد.
رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال، روز ۲۳ دیماه ۱۴۰۲ با همکاری مجموعه ۱۰۰ استارتاپ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم در حاشیه ششمین جشنواره بازیهای رایانهای در تالار وحدت تهران برگزار شد. در این رویداد تیمهای استارتاپی منتخب برای جذب سرمایه توسط هیئت داوران مشخص شدند.
براساس انتخاب هیئت داوران، استودیوی پیله به عنوان برترین تیم، موفق به جذب ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و استودیوهای میدوپیا و نورولند به ترتیب موفق به جذب سرمایههایی به مبلغ ۲ میلیارد و ۱میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شدند. همچنین تیمهای استارتاپی سرگرمیدن، مروارید و حسان به ترتیب سرمایههایی به مبلغ ۹۰۰، ۴۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومان از سوی سرمایهگذاران جذب کردند.
آرش معبودی از صندوق سرمایهگذاری نوآفرین؛ دانیال صابر سمیعی از صندوق پژوهش و فناوری گیلان؛ حسین نائینی از استودیوی تاد؛ محمد حیدری از استودیوی پاییزان؛ مصطفی کیوانیان از استودیوی آنو؛ علیرضا فراهانی از بنیاد ملی بازیهای رایانهای؛ حسن مهدی اصل از استودیو سورنا گیمز؛ پیام آزادی از صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق و احسان جازم از بنیاد ملی بازیهای رایانهای داوران رویداد پایانی سکوی پرتاب غزال بودند.
شایان ذکر است، در سکوی پرتاب غزال تعداد بیش از ۵۰ تیم استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای شرکت داشتند که از این تعداد، ۳۰ تیم برتر در پیشرویداد دوم طرح خود را ارائه و از این تعداد ۶ تیم به مرحله نهایی راه پیدا کردند.
طی این رویداد این ۶ تیم استارتاپی، طرح خود را نزد هیئت داوران ارائه و پس از تصمیم گیری هیئت داوران، شرکتهای استارتاپی در حوزه بازیهای رایانهای که موفق به جذب سرمایه شدهاند، معرفی شدند.