کارنگ، رسانه اقتصاد نوآوری ایران
رسانه اقتصاد نوآوری ایران

رؤیای یلن

دیدبان جهانی رمزارزها تا سال بعد؟

اوایل ماه گذشته بود که «جنت یلن»، وزیر خزانه‌داری آمریکا و یکی از چهره‌های سرسخت روند رگولاسیون جهانی در راستای قانون‌گذاری مؤثرتر، نیاز موجود برای راه‌اندازی یک بدنه جهانی رگولاسیون رمزارزها را مطرح کرد.

او تأکید داشت که حتی در صورت زمان‌بر بودن راه‌اندازی چنین سازمانی، همکاری‌های بین‌المللی بین رگولاتورها باید از هم‌اکنون تشدید شود تا روند گریز از قانون متوقف شود. حالا یکی از مقامات ارشد دیدبان اقتصادی جهانی گفته که رگولاتورهای بازار جهانی احتمالاً ظرف یک سال آینده یک نهاد مشترک برای هماهنگی بهتر قوانین ارزهای دیجیتال راه‌اندازی خواهند کرد.

«اشلی آلدر»، رئیس سازمان بین‌المللی کمیسیون‌های اوراق بهادار (IOSCO) در این‌باره گفت: «رونق ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین یکی از سه حوزه اصلی در کنار تغییرات آب‌و‌هوا و کووید 19 است که اکنون مقامات رگولاتوری بین‌المللی روی آن تمرکز کرده‌اند.»

آلدر که در یک کنفرانس آنلاین در روز پنجشنبه سخنرانی می‌کرد، گفت: «اگر به خطراتی که ما باید به آنها رسیدگی کنیم، نگاه کنید، آنها چندگانه هستند و مجموعه‌ای از نگرانی‌ها در مورد رمزارزها به‌طور بین‌المللی و در سطح سازمانی وجود دارد.»

او امنیت سایبری، انعطاف‌پذیری عملیاتی و عدم شفافیت در دنیای رمزارز را از خطرات کلیدی که رگولاتورها از آنها عقب مانده‌اند، ذکر کرد. تمرکز بر بازارهای کریپتو در این هفته دوباره تشدید شده، زیرا نوسانات یکباره بیشتری اتفاق افتاده که مدت‌هاست ناظران را نگران کرده است.

سقوط ارز ترا در طول هفته گذشته باعث شد که رئیس کمیته بانکی سنا در روز چهارشنبه از قانون‌گذاران ایالات متحده بخواهد تا مقررات مربوط به رمزارزها را تشدید کنند، در حالی که بیت‌کوین نیز در این هفته نزدیک به ۲۰ درصد سقوط کرده است. آلدر در ادامه گفت که ایجاد یک کارگروه جهانی که سعی در همسوسازی قوانین رگولاتوری کریپتو داشته باشد، به‌وضوح مورد نیاز است و آن را به مجموعه‌های مختلفی که قبلاً برای تأمین مالی تلاش‌های زیست‌محیطی وجود داشت، تشبیه کرد.

آلدر که مدیرعامل کمیسیون اوراق بهادار و آتی هنگ‌کنگ نیز هست، گفت: «در حال حاضر چنین سازمانی برای نظارت جهانی رمزارزهای دیجیتال وجود ندارد ،اما من فکر می‌کنم قرار گرفتن رمزارزها به‌عنوان دغدغه‌ای برابر با کووید و تغییرات آب‌وهوا در ذهن رگولاتورهای بین‌المللی بدون شک باعث خواهد شد تا سال دیگر چنین سازمانی احداث شود یا حداقل زمینه‌سازی اولیه برای آن صورت گیرد. این موضوع در دستور کار و در ذهن قانون‌گذاران و دولت‌ها قرار گرفته است.»

لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/5usr
نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.