کارنگ، رسانه اقتصاد نوآوری ایران
رسانه اقتصاد نوآوری ایران

کارنگ ۱۵۹ منتشر شد

هفته‌نامه کارنگ، تنها منبع مکتوب و رسانه تخصصی برای کسب‌وکارها و استارتاپ‌های فعال در حوزه اقتصاد نوآوری و دیجیتال، هر هفته یکشنبه با تحلیل‌های عمیق، داستان‌های الهام‌بخش و معرفی روندها و چهره‌های برجسته، روایتی جامع از زیست‌بوم نوآوری و فناوری‌های نوین ایران ارائه می‌کند.

هفته‌نامه کارنگ در شماره ۱۵۹ خود به بررسی عمیق‌تر اقتصاد ایران پرداخته است. این شماره شامل گزارش‌ها و تحلیل‌هایی در خصوص چالش‌های رگولاتوری، تحولات بازار ارتباطات، نقش پررنگ‌تر زنان در فضای کسب‌وکار و آخرین وضعیت بازار رمزارزهاست.

روی جلد این هفته کارنگ، تصویر کارآفرین جوانی دیده می‌شود که در حوزه‌های مختلفی فعالیت کرده است. او در گفت‌وگو با کارنگ از تجربه‌های خود در زمینه‌های مختلف از کار در کسب‌وکار خانوادگی تا راه‌اندازی کسب‌وکار خود در آمریکا گفته است.

 در بخش لجستیک این هفته سراغ صنعت خودرو رفتیم؛ جایی که نبرد ۲۰ساله کروز با مدیران دولتی به نفع بخش خصوصی تمام شده است و حالا مدیرانی از بخش خصوصی مدیریت ایران‌خودرو را به دست گرفته‌اند. حمید کشاورز ناگفته‌های بسیاری داشت و ما آن را نوشتیم.

 در صفحه زنان این هفته مهمان خانم چیا جبری و خاتون شهبازی بودیم تا از پروژه «هناس» بگویند که با رویکردی زنانه، خانوادگی و چند نسلی، نخستین گام‌ها را برای بنیان‌گذاری مد و توسعه پایدار برداشته است. ازطرفی، این هفته در اکثر کشورهای دنیا هفته مادر است. به همین مناسبت از سیده فاطمه مقیمی درباره تأثیر مادری بر تغییر روش مدیریتی او پرسیدیم.

در بخش لندتک کارنگ ۱۵۹ نیز سهراب ثامنی تأثیر فناوری مالی غیرمتمرکز را بر بازار مالی ایران توضیح داده و احمد وطنی از چالش‌ها و برنامه‌های ونسی در سال ۱۴۰۴ گفته است.

مدیران عامل صرافی‌های رمزارز نیز در بخش رمزارز درباره چالش‌های چند ماه گذشته گفتند. احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل پلتفرم بیتمکس، در گفت‌وگویی با کارنگ درباره زندگی شخصی خود در مسیر شغلی رمزارزی گفته است. مدیر ارشد محصول صرافی رمزینکس نیز درباره اقداماتی که رمزینکس برای بهبود امنیت و جلوگیری از هک شدن انجام داده است، صحبت کرد.

مصاحبه با لیلا پاکروان نژاد، مدیر بانکداری دیجیتال داتین، در مورد مزایای رقابتی‌ای که هوش مصنوعی در بازار تسهیلات در پرونده هوش مصنوعی این هفته آمده است. پس از آن داستان هرج‌ومرج در اوپن‌ای‌آی که به یک سؤال بنیادین انجامیده را مرور کردیم.

رویداد سیملس نیز سوژه فین‌تک این هفته است؛ رویدادی که هر ساله در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود و با حضور بیش از ۷۵۰ غرفه و ۸۰۰ سخنران این شهر را تبدیل به ویترینی برای معرفی فناوری‌های روز دنیا تبدیل می‌کند. در ادامه مهدی عبادی، مدیرعامل وندار از فشارهای رگولاتوری و روش‌های تاب‌آوری کسب‌وکارهای پرداخت‌یاری گفته است.

در آستانه بورسی شدن اروند، یکی از زیرمجموعه‌های هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، این شرکت را در صفحه صنعت بررسی کردیم. اروند در رسانه‌ها با عنوان «غول PVC» معرفی شده بود. در این گزارش با بررسی دقیق ظرفیت تولید، عملکرد مالی، جایگاه رقابتی، چالش‌های پیش رو و تأثیر عرضه اولیه، بررسی کرده‌ایم که آیا اروند واقعاً غولی در صنعت پلی وینیل کلراید بوده یا این عنوان صرفاً تلاشی برای جلب‌توجه سرمایه‌گذاران است.

صفحه خرده فروشی کارنگ ۱۵۹ نیز محلی برای بررسی نقش بانی‌مد در تحول دیجیتال بود که در مصاحبه با مجید مظاهری، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت، بررسی شد. همچنین آمار و ارقام فروش و سرمایه‌گذاری ترندیول، فروشگاه آنلاین ترکیه‌ای و ورود این فروشگاه به بازار اروپا مورد بررسی قرار گرفت.

حمیدرضا احمدی، مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ ایوند، نیز در برند کارفرمایی از نقش فرهنگ سازمانی و ارتباطات درون تیمی در پاگیری استارتاپ‌ها گفت.

لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/ri3d
نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.