گزارش شرکت متا در ۲۰ سالگی فیس‌بوک / ۹۶ درصد درآمد متا از تبلیغات است 

سال‌ها است مدام می‌شنویم که فیس‌بوک مثل سابق محبوب نیست، جذابیت پیشین خود را ندارد، مردم از آن عبور کرده‌اند یا نوجوانانی که روزگاری اوقات خود را در فیس‌بوک سپری می‌کردند، دیگر بزرگ شده‌اند و از آن گذشته‌اند. اما اکنون در بیستمین تولد فیس‌بوک همچنان شاهد رشد آن هستیم.

بر اساس آخرین آماری که توسط متا منتشر شده، فیس‌بوک ۲۰ سالگی خود را در حالی به پایان می‌رساند که ۳.۰۷ میلیارد کاربر فعال دارد. فیس‌بوک همچنان به عنوان بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی در سال ۲۰۲۳ شناخته می‌شود و تعداد کاربرانش نسبت به سال قبل ۳ درصد یعنی معادل بیش از صد میلیون نفر افزایش داشته است.
جالب است بدانید که تا امروز فیس‌بوک هرگز شاهد کاهش تعداد کاربران فعال نسبت به سال قبلش نبوده است. البته شرکت متا اعلام کرده از این پس گزارشی از تعداد کاربرانش منتشر نخواهد کرد. در عوض این شرکت می‌خواهد بیشتر بر تبلیغات تمرکز کند و تغییراتی در این زمینه بدهد؛ برای مثال قیمت تبلیغات و نوع نمایش آنها را تغییر دهد.

لازم به ذکر است این شرکت در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۳، رکورد جدیدی را در درآمد خود ثبت کرد. متا توانست ۴۰.۱ میلیارد دلار در این بازه درآمد داشته باشد که ۹۶ درصد آن از تبلیغات به دست آمده است. در مقایسه با بازه مشابه در سال گذشته، متا توانسته شاهد ۲۵ درصد افزایش در درآمد خود باشد. سود این شرکت نیز نسبت به سال گذشته سه برابر شده و به ۱۴ میلیارد دلار رسیده است.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا در تماسی با سرمایه‌گذاران مطرح کرده است که سال ۲۰۲۳، سال کارآمدی بوده است. او با اشاره به اقداماتی که در جهت کاهش هزینه‌های شرکت مانند اخراج کارمندان، انجام شده بود، اظهار داشت: «یک شرکت ناب‌تر به ما کمک می‌کند تا بهتر و سریع‌تر اجرا کنیم.»
 

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/qraf کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد

تأمین مالی جمعی؛ نوآوری مالی در مسیر تحول

«نماوا»، قربانی سووشون شد؟ توقیف سووشون، فیلتر نماوا