کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
منیره شاهحسینی\ بسیاری از کسبوکارهای اینترنتی با مشکلات لجستیکی سروکار دارند و معمولاً نمیخواهند درگیر هیچ قسمت از زنجیره لجستیکی شوند. آنها تمایل دارند همه فرایندهایی که بعد از تأمین تا لحظه تحویل کالا به مشتری انجام میشود، از طریق شرکت دیگری برای آنها اجرا شود. سرویس فولفیلمنت سعی دارد چنین خدماتی را به کسبوکارها ارائه دهد و آنها را از فکر انبارداری، بستهبندی و ارسال کالا رها کرده و اجازه دهد تمرکزشان روی روشهای بازاریابی و فروش و توسعه کار باشد.
«روناد» شرکتی لجستیکی است که از رشد کسبوکارهای اینترنتی در جهان ایده گرفته و کسبوکار جدیدی بر مبنای فولفیلمنت راهاندازی کرده که بعد از گذشت کمتر از دو سال، حدود ۱۰۰ کسبوکار فروشگاهی و خانگی را تحت پوشش دارد. مهدی مساوات، مدیرعامل و هم بنیانگذار روناد، دلایل و انگیزه خود را از تأسیس شرکتی لجستیکی بر مبنای سرویس فولفیلمنت اینگونه بیان میکند: «گزارش E marketer که درسال ۲۰۱۹ منتشر شد، میانگین جهانی سهم etail به retail را حدود ۱۰ درصد برآورد میکرد.
در عین حال پیشبینیها از سهم بازار اینترنتی به کل بازار خردهفروشی نشان میداد تا سال ۲۰۲۵ این رقم به بیش از ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت. بنابراین بررسی آمارهای جهانی برای ما بسیار معنادار بود. هر چند در ایران هنوز هم این رقم به ۱۰ درصد نرسیده، اما آمارهای غیرموثق در ایران نیز حاکی از آن است که سهم فروش اینترنتی از کل بازار خردهفروشی در ایران رو به رشد است.»
او میگوید بعد از آنکه فضا را برای رشد فروشگاههای اینترنتی مساعد دیده، ایده فولفیلمنت را در این کسبوکارها مورد بررسی قرار داده است. تا آن زمان کسی در ایران به سراغ این ایده نرفته بود و آنها از نمونههای خارجی الهام میگیرند و کسبوکاری مبتنی بر آن تأسیس میکنند.
سلام وقت بخیر دوستان
۱۵ نکته طلایی که باید درباره روناد بدانید:
روناد
۱.عدم پرداخت اضافه کاری و پاداش و…
2.حقوق کمتر نسبت به شرکتهای مشابه
۳.نبود مزایای رفاهی مثل بسته های مناسبتی و ناهار (ناهار به یه عده میدن به یه عده نمیدن)
۴.نبود ابزار کار در حد چسب و کاغذ
۵.باند بازی بجای تیم سازی
۶.استخدام سفارشی و توصیه ای از بالا و نبود شایسته سالاری و ارتقا
۷.مدیرعامل میکرو منیجر در حد دخالت در خرید یک آب معدنی
۸.عدم پایبندی به تعهدات و قراردادها
۹.پرداخت نامنظم حقوق و مزایا
۱۰.مدیران میانی بدون سابقه کار و ضعیف بعلت استخدام بستگان
۱۱.نبود مسیر پیشرفت و برنامه آموزش و رشد پرسنل
۱۲.استخدام و اخراج مداوم
۱۳.تغییرات متداول جهت گیری و سیاست ها به دلیل وجود سرمایه گذار دولتی و نبود ثبات کاری
۱۴.عدم پرداخت سنوات و عیدی و تسویه تا مدتها بعد از قطع همکاری
۱۵.عدم تحمل انتقاد به ویژه از مدیرعامل(انتقاد =اخراج)
در کل شرکت خوبی نیست و بهتره قبل رفتن اونجا با دقت بسیار بسیار زیاد اقدام کنید.
**شایان ذکر است که حاجی مهدی مساوات راضی به دادن ناهار به کارگران نیست و در صدد استثمار پرسنل هست**