اپیزود بیست‌وچهارم شاید موافق نباشید / برق اکوسیستم رفت

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

حامی این قسمت برنامه «شاید موافق نباشید»:
هلدینگ نیک‌اندیش

این بیست‌وچهارمین قسمت از سری‌برنامه‌های «شاید موافق نباشید» است. در این قسمت رضا جمیلی، سردبیر رسانه‌های چاپی راه‌کار با اشاره به قطعی برق‌ متوالی در سطح شهر، قطعی برق تعدادی از دیتاسنترها و تأثیر منفی این ماجرا بر کسب‌و‌کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال را بررسی می‌کند. در بخش دیگر این تحلیل، رضا از نگاه کاربران سرویس‌ها و محصولات نوآورانه به این ماجرا نگاه کرده و از تأثیر مخرب از کار افتادن دیتاسنترها بر مشتریان بیزینس‌های مختلف گفته.
صحبت‌های معاون علمی رئیس‌جمهور درباره ناهنجاری‌های فرهنگی در استارتاپ‌ها موضوع جنجالی دیگری است که در این قسمت سراغش رفته‌ایم.
معرفی رویداد برند کارفرمایی که هشتم شهریورماه به همت کارخانه نوآوری رسانه راه‌کار و با حمایت بانک تجارت برگزار خواهد شد هم بخش آخر برنامه این هفته است.
«شاید موافق نباشید» با تحلیل موضوعات داغ اکوسیستم اقتصاد دیجیتال ایران هر هفته از استودیو راه‌کار پخش می‌شود.
قسمت بیست‌وچهارم این برنامه با حمایت هلدینگ نیک‌اندیش ضبط و منتشر شده است.

نظر شما درباره موضوع

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.