احراز هویت در پ‍لتفرم‌های آنلاین فروش خودرو

در یک نشست خبری مورد بررسی قرار گرفت

سیدصدرالدین نورالدینی، مدیر سامانه ملی احراز مشتریان تجارت الکترونیکی در نشست خبری با موضوع «دستاوردهای جدید در حوزه سامان‌دهی آگهی‌های الکترونیکی خودرو» با مروری بر مقدمه و تاریخچه اتفاقاتی که در زمینه آگهی‌های خودرو و پلتفرم‌های این حوزه رخ‌ داده، گفت: «با توجه به نقش مهم سکوهای آگهی الکترونیکی خودرو در بازار خودرو و ثبت روزانه بیش از ۶۰ هزار آگهی در سکوهای بزرگ، شاهد افزایش بی‌رویه قیمت خودرو از ابتدای سال ۱۳۹۸ بودیم که نحوه این اتفاق، ثبت آگهی‌های غیرواقعی با قیمت‌های صوری بالا بود.

بنابراین این مسئله در بخش‌های مختلف حاکمیت از جمله کارگروه رونق تولید، کمیسیون‌های مرکز ملی فضای مجازی و… مطرح شد که سبب برخورد قهری با این موضوع و دستور حذف قیمت‌ها از سکوهای آگهی الکترونیکی شد که در ادامه آن شاهد مهاجرت کاربران به شبکه‌های اجتماعی بودیم.»

به گفته او، با آسیب‌شناسی که در این رابطه صورت گرفت، مشخص شد که عدم احراز هویت، احراز صلاحیت کسب‌وکاری آگهی‌دهنده، عدم احراز وجود خودرو و عدم کنترل تعداد آگهی منتشرشده در این حوزه به بروز مشکلاتی منجر شده است.

اشکان آرمندهی مدیرعامل دیوار هم در این نشست گفت: «اولین قدم در جهت شفافیت برای احراز اصالت و موجودیت خودرو از طریق وب‌سرویس بیمه صورت گرفته است، با این‌ حال به‌عنوان بخش خصوصی از سایر نهادهایی که در این مسیر و از طریق API و وب‌سرویس‌هایی می‌توانند در انواع دسته‌بندی‌ها، اصالت و موجودیت کالا و خدمات ارائه‌شده در بستر دیوار را بررسی کنند، استقبال می‌شود. بخش خصوصی برای اینکه بتواند پارامترهایی را در دسته‌بندی‌های مختلف ایجاد کند، نیازمند همکاری و توجه بیشتر از سوی نهادهای حاکمیتی و دولتی است.»

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/kkid کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد

تأمین مالی جمعی؛ نوآوری مالی در مسیر تحول

«نماوا»، قربانی سووشون شد؟ توقیف سووشون، فیلتر نماوا