کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
سم بنکمنفرید، بنیانگذار صرافی رمزارزی غیرمتمرکز افتیایکس در مصاحبهای اعلام کرده احتمالاً در انتخابات بعدی ریاستجمهوری آمریکا بین ۱۰۰ میلیون تا یک میلیارد دلار کمک مالی خواهد کرد. بنکمن که یکی از ثروتمندترین و معروفترین چهرههای دنیای رمزارز است، گفته بخشی از این پول صرف کمک به رگولاتوری بهتر این فضا خواهد شد؛ فضایی که سازمانهای حمایتکننده از حقوق مصرفکننده در آمریکا این روزها آن را بهشدت متهم به نادیدهگرفتن منافع کاربران کردهاند؛ آن هم در مواردی با ارائه اطلاعات ناقص یا غلط به آنها.
بنکمن اما گفته نهتنها به هیچوجه نگرانیای بابت رگولاتوری این فضا ندارد، بلکه از مقرراتگذاری در این فضا استقبال هم خواهد کرد، اما او تأکید کرده آنچه این روزها بیشتر برای او مایه نگرانی است، نوع نگاهی است که سیاستمداران آمریکایی اخیراً به بازار رمزارزها پیدا کردهاند؛ بهویژه اینکه صرافیهای رمزارزی بیش از همیشه در تیررس سختگیریهای کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا قرار گرفتهاند.
به نظر میرسد تلاشهای چهرههایی چون بنکمن جهت متقاعد کردن سیاستمداران آمریکایی برای یک رگولاتوری آسانتر و امکاندادن به شرکتها و سرمایهگذاران رمزارزی برای توسعه نوآوریهای این فضا باشد. البته ماجراهایی چون ریزش شدید بازار رمزارزها در ماههای اخیر و سقوط ارزش رمزارزی چون لونا کار را برای به ثمر رساندن این تلاش بسیار سخت کرده است. در هفتههای اخیر برخی چهرههای اقتصادی دولت بایدن نقدهای تندوتیزی را به عملکرد این بازار و صرافیهای فعال در آن وارد کردهاند.