کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
اتصال ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ارتباطی تا پایان برنامه هفتم
وزارت ارتباطات قصد دارد تا پایان برنامه هفتم توسعه تمام روستاهای بالای بیست خانوار را به شبکه ارتباطی متصل کند
به گفته نیکمحمد بلوچزهی، مشاور توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی «USO» پوشش صددرصدی روستاهای بالای بیست خانوار و اتصال این روستاها به شبکه ارتباطی، بر اساس دو اصل «تکلیف قانونی» و «عدالت ارتباطی» از اولویتهای وزارت ارتباطات است.
به گزارش روابطعمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مشاور توسعه ارتباطات در مناطق روستایی عنوان کرده است: «۳۹ هزار و ۶۴۵ روستای بالای بیست خانوار در کشور وجود دارد و بر اساس بررسیهای کارشناسی صورتگرفته، حدود ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار باقیمانده در سراسر کشور تا پایان برنامه هفتم پیشرفت به این شبکه متصل میشوند.»
بلوچزهی در ادامه با تأکید بر این که در راستای رسیدن به تکالیف قانونی و دستیابی به اهداف ذکور برنامهریزیهای لازم انجام شده است و این اهداف در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفته است، اعلام کرد: «در اولین اقدام پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت و روستاهای نیازمند ارتقای کیفیت و فاقد هرگونه دسترسی شناسایی شد.»
همچنین بلوچزهی عنوان میکند که هفت هزار روستا در دستور کار اپراتورهای سیار قرار گرفته است و بیش از سه هزار روستا نیز شناسایی شدهاند و در فرایند کاری این مجری قرار گرفتهاند.
به بیان مشاور توسعه ارتباطات در مناطق روستایی بخشی از روستاهای مذکور فاقد پوشش بوده و مابقی روستاها نیز از پوشش مطلوبی برخوردار نیستند. او در این راستا به تأکید وزیر ارتباطات مبنی بر بهبود کیفیت دسترسی به خدمات و دسترسی تمامی این روستاها به شبکه ارتباطی در برنامههای توسعهای این وزارت در دوره جدید اشاره کرد.
بلوچزهی همچنین اشاره کرد که به دلیل اینکه اغلب روستاهای باقیمانده در مناطق دورافتاده و صعبالعبور قرار دارند برای ایجاد و یا بهبود پوشش، علاوه بر مساعدت و همکاری سایر دستگاههای اجرایی، نیازمند تأمین اعتبار مازاد بهمنظور ایجاد جاده دسترسی، احداث شبکه برق و همچنین زیرساختهای شبکه انتقال است که همین عوامل سرعت اجرای پروژهها را تحتتأثیر قرار میدهد.