سخنگوی شورای نگهبان: طرح صیانت به شورای نگهبان ارجاع نشده است

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری امروز  (۲۴ بهمن) خود اعلام کرد که به این شورا هیچ مصوبه‌ای در مورد تایید طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی ارسال نشده است.

 طحان نظیف در پاسخ به سوالی درباره تعیین تکلیف طرح صیانت از فضای مجازی و اینکه برخی از نمایندگان مدعی شدند آن را به شورای نگهبان ارسال کرده‌اند و در مقابل سخنگوی هیات رئیسه مجلس آن را تکذیب کرده است، گفت: «در بحث اول که اشاره کردید، پاسخ آن از مجلس داده شد، اما ما در شورای نگهبان تاکنون هیچ مصوبه‌ای درخصوص طرح صیانت دریافت نکردیم.»

به گفته او هر مصوبه‌ای که بخواهد از سوی مجلس به شورای نگهبان ارسال شود، ترتیبات مشخصی دارد که روند آن در آیین نامه داخلی مجلس آمده است و بر اساس همان عمل خواهد شد.

هفته گذشته نایب رییس کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در گفت‌وگو با کارنگ اعلام کرده بود که طرح صیانت تصویب شده و به زودی به شورای نگهبان ارسال می شود.

در ادامه اما به دلیل انتقاد و اعتراض کاربران به تصویب این طرح پشت درهای بسته مجلس، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تصویب طرح صیانت را شایعه خواند و گفت که طرح صیانت از دستور کار مجلس خارج شده است.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/vpob کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

هوش مصنوعی جای نبوغ و اراده انسان را نمی‌گیرد

کارنگ ۱۶۳ منتشر شد

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد