مردی که سیب‌زمینی را در هوا می‌کارد

راه‌حل رواندا برای حل مشکل غذا

حدود ۶۷ درصد مردم رواندا به کشاورزی مشغولند اما با افزایش جمعیت، تقاضا برای غذا بیشتر شده و با گسترش شهرها، زمین‌های قابل کشت کمتر می‌شود. در چنین شرایطی تداوم کشاورزی رواندا به نوآوری‌های کشاورزی متمرکز بر بهره‌گیری بیشتر از فضاهای کوچک‌تر بستگی دارد. یکی از این نوآوری‌ها کاشتن در هواست.

در این شیوه اقلیم‌پسند، ریشه‌ها در هوا معلقند و در محیط مرطوب رشد می‌کنند. آپولانیر کاریگیا در کار کاشت سنتی سیب‌زمینی بود که شرایط آب‌وهوایی و بهره‌وری کم محصول او را نگران کرد.

او با روش کاشتن در هوا آشنا شد و با حمایت دولت و شرکایش، از سال ۲۰۱۵ کار کاشت در هوای گلخانه‌ای را شروع کرده است و از این طریق نهال سیب‌زمینی را چندبرابر می‌کند، سپس بعضی از آن‌ها را در مزرعه خود می‌کارد و بقیه را به سایر کشاورزان می‌فروشد. آپولانیر حدود ۲۵۰۰ گیاهچه در گلخانه خود پرورش می‌دهد و در مدت دو و نیم ماه از آن‌ها سیب‌زمینی تولید می‌کند.

آپولانیر حالا چنان غرق در مشتری است که تلاش می‌کند افراد بیشتری را به استفاده از روش‌های کاشت در هوا و تولید نهال برای کشاورزان ترغیب کند.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/p1mn کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

هوش مصنوعی جای نبوغ و اراده انسان را نمی‌گیرد

کارنگ ۱۶۳ منتشر شد

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد