بوی خوش برنج ایرانی

درباره استارتاپ بینج‌بار

استارتاپ «بینج‌بار» بستری برای فروش مستقیم برنج است و سعی می‌کند واسطه‌های فروش برنج را کنار بزند تا کشاورزان شمال کشور منفعت بیشتری از کارشان ببرند. بینج در گویش مازندرانی به معنای برنج (شلتوک برنج) است. بینج‌بار فقط فروشنده برنج نیست و به پشتیبانی فنی و آموزشی کشاورزان هم می‌پردازد.

این استارتاپ می‌گوید قصد دارد با آموزش آخرین راهکارهای کشاورزی دنیا توسط متخصصان کشاورزی، میزان مصرف سموم و کودهای شیمیایی را کاهش دهد و کشت بهینه‌تری را برای کشاورزان به همراه آورد.

بینج‌بار از محصولات کشاورزان به‌صورت تصادفی نمونه‌گیری می‌کند و این نمونه‌ها پخته می‌شود. در صورت تأیید پخت، نمونه برنج به آزمایشگاه پژوهشکده ژنتیک برنج دانشگاه کشاورزی مازندران می‌رود و فاکتورهای کیفی آن بررسی می‌شود. در صورت داشتن استانداردهای لازم و تأیید آزمایشگاه، برای محصول کشاورز گواهی صادر می‌شود و محصول در سایت قرار می‌گیرد.

این استارتاپ برای کشاورزانی که محصول ارسالی‌شان با نمونه تست‌شده مغایرت داشته باشد، جریمه در نظر گرفته است و این کشاورزان باید ۲۰ درصد هزینه را به عنوان جریمه پرداخت کنند. همچنین در صورت تکرار، کشاورزان متخلف از سامانه بینج‌بار حذف می‌شوند.

بینج‌بار در کنار هر محصولی یک تستر رایگان از همان محصول را هم به خریداران ارائه می‌کند. امکان مرجوعی رایگان محصولات بینج‌بار نیز به شرط استفاده از تستر و باز نشدن محصول اصلی تا یک هفته پس از دریافت محصول وجود دارد.

نمایش لینک کوتاه
کپی لینک کوتاه: https://karangweekly.ir/suk5 کپی شد

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید هفته‌نامه کارنگ​

پربازدید‌ترین

جدید‌ترین

هوش مصنوعی جای نبوغ و اراده انسان را نمی‌گیرد

کارنگ ۱۶۳ منتشر شد

یک هدف صد مدیرعامل را زیر یک سقف جمع کرد