کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
مدیرعامل ابر دراک در پنجمین همایش تخصصی شبکه ایران از توسعه شبکههای فوق سریع (HPN) در پردازش ابری و هوش مصنوعی خبر داد.
پنجمین گردهمایی رسمی ایرناگ موسوم به انجمن گردانندگان شبکه ایران، با حضور بازیگران شرکتهای بزرگ زیرساختی و فعالان و علاقهمندان حوزه شبکه در سالن همایشهای مدیریت صنعتی و با حمایت شرکت ابر دراک برگزار شد.
این همایش توسط انجمن ایرناگ، که بزرگترین انجمن متخصصان شبکه ایران به شمار میآید، برگزار شد. طی این رویداد، ۱۳ موضوع فنی توسط بازیگران مهم حوزه زیرساخت کشور برای حدود ۳۳۰ نفر از فعالان و متخصصان حوزه شبکه و اینترنت ارائه شد و شرکتکنندگان به اشتراک تجربه و دانش در این حوزه پرداختند.
کاربرد شبکههای فوق سریع در دنیای پردازشهای مدرن
سینا سلطانی، مدیرعامل ابر دراک در این بخش در قالب یک ارائه فنی به معرفی شبکههای فوق سریع (High Performance Networks) پرداخت. او در این ارائه در توضیح کاربرد شبکههای فوق سریع در دنیای پردازشهای مدرن گفت: «در گذشته توسعه این شبکهها برای پردازشهای فوق سریع (HPC) انجام میشد، اما امروزه با توجه به رشد فزاینده توسعه برنامههای کاربردی هوش مصنوعی، رایانش ابری و برنامههای کاربردی وابسته به منابع ذخیرهسازی بسیار زیاد، این شبکهها برای حوزههای گستردهتری کاربرد دارند.»
مدیرعامل ابردراک در این ارائه به معرفی پروتکل RoCE (RDMA over Converged Ethernet) بهعنوان کاربردیترین راهکار برای دستیابی به شبکههایی با تأخیر حداقل و پهنای باند حداکثر در مقیاس گسترده پرداخت. او در نهایت روند توسعه کارتهای شبکه در سالهای اخیر و راهکارهای پیشنهادشده برای پیادهسازی شبکههای فوق سریع را نیز برای شرکتکنندگان توضیح داد.
در بخش افتتاحیه میلاد افشاری، بنیانگذار ایرناگ، ضمن ابراز خرسندی برای برگزاری این گردهمایی پس از حدود دو سال، به تاریخچه شکلگیری این انجمن، رویکردها و چالشهای اخیر آن پرداخت. او با اشاره به این موضوع که این انجمن برای مشارکت گرداننده شبکه ایران ایجاد شده و کارکرد اجرایی نداشته، از نتایج مشارکتهای صورتگرفته در این انجمن برای افزایش نفوذ و بهرهوری از اینترنت در سالهای اخیر نام برد.
این همایش در روز اول با برگزاری کارگاههای آموزشی و در روز دوم با برگزاری نشستهای تخصصی برگزار شد. در پایان این همایش تیم برگزارکننده این رویداد را بزرگترین همایش برگزارشده توسط ایرناگ معرفی کرده و برای ادامه و تشکیل این همایش در دورههای بعد در شهرهایی به جز تهران ابراز امیدواری کردند.
