کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
جی کلایتون، رئیس سابق کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا (SEC) پس از پیوستن به هیئت مشاوران دو شرکت کریپتویی؛ فایربلاک و مدیریت دارایی دیجیتال وان ریور، آن هم ماهها پس از اتهامزدن به ریپل و دو بنیانگذار آن دوباره در کانون توجه علاقهمندان به ارزهای دیجیتال قرار گرفته است.
رئیس سابق SEC گفته وقتی در دسامبر ۲۰۲۰ سمت دولتی خود را ترک کرده، انتظار نداشته در شرکتهای حوزه داراییهای دیجیتال سمتی داشته باشد.
او گفته که موافقت کرده به این شرکتها مشاوره دهد؛ زیرا پس از صحبت با بنیانگذاران آنها تحت تأثیر درک و رویکرد آنها نسبت به نوسازی زیرساختهای مالی قرار گرفته است.
اقدام SEC علیه ریپل و «برد گارلینگ هاوس»، مدیرعامل آن، باعث افت شدید این ارز دیجیتال شد. کاری که کلایتون زمانی که یک مدیر دولتی بود علیه ریپل کرد، همچنین باعث خشم بسیاری از حامیان این رمزارز شد. آنها تأکید داشتند کلایتون در این ماجرا سوگیرانه تصمیمگیری کرده است.
کلایتون تنها مدیر دولتی آمریکایی نیست که پس از ترک دولت وارد صنعت رمزارزها شده است.
این روزها مدیران دیگری هم که قبلاً لباس دولت بر تن داشتهاند، وارد شرکتهای حوزه رمزارز شدهاند. از جمله «برایان بروکس»، سرپرست سابق واحد پول ایالات متحده که پس از مدتی کار در دفتر آمریکای بایننس در دسامبر ۲۰۲۱ به هیئتمدیره وویجر دیجیتال پیوست.
نکته جالب این است که دشمن سرسخت سابق رمزارزها حالا به مدافع آنها تبدیل شده است. رئیس سابق SEC در دسامبر ۲۰۲۱، در یک مقاله برای والاستریت ژورنال نوشت که آینده آمریکا به بلاکچین بستگی دارد و زمان در خصوص ایالات متحده برای پذیرش این فناوری یک متغیر حیاتی است؛ مقالهای که با واکنش تند مدیرعامل ریپل مواجه شد.
برد گارلینگ هاوس، مدیرعامل این شرکت، در توییتی درباره این مقاله نوشت: «آقای کلایتون در زمان حضور در SEC صنعت کریپتو را خفه کرد، اما اکنون از دولت میخواهد که پذیرش این فناوری را تسهیل کند!»