کارنگ رسانه اقتصاد نوآوری است. در کارنگ ما تلاش داریم کسبوکارهای نوآور ایرانی، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و دیگر کسبوکارها کوچک و بزرگی که در بخشهای مختلف اقتصاد نوآوری در حال ارائه محصول و خدمت هستند را مورد بررسی قرار دهیم و از آینده صنعت، تولید، خدمات و دیگر بخشهای اقتصاد بگوییم. کارنگ رسانهای متعلق به بخش خصوصی ایران است.
نخستین همایش «فرصتهای ایران در عصر دیجیتال» (IDEAS01)، با هدف ایجاد فضای هماندیشی، تبادل نظر و اندیشه و شناسایی فرصتهای پیشرو میان بازیگران سنتی و بزرگ، تازهواردهای دیجیتال، شرکتهای فناور، رگولاتور و محققان، در تاریخ ۲۵ و ۲۶ تیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در آخرین روز رویداد فرصتهای ایران در عصر دیجیتال، نشستی با موضوع «تحول دیجیتال در سازمانهای بزرگ»، با حضور علی عبدالهی، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک؛ فرشاد فاطمی، عضو هیئت علمی دانشگاه شریف؛ محسن یوسفپور، مدیرکل کسبوکار سازمانی ایرانسل؛ علی زواشکیانی، مدیرعامل شرکت پمکو و معاون مدیرعامل فناپ در بخش فناوری؛ حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل سابق شرکت فولاد مبارکه و محمودرضا حقیفام، معاون پژوهش و فناوری مپنا برگزار شد.
مدیرکل کسبوکار سازمانی ایرانسل نیز در این نشست با تشریح اقدامات ایرانسل برای تحقق تحول دیجیتال در سازمانها و صنایع گفت: «ایرانسل برای تحول دیجیتال درونسازمانی، ابتدا از سال ۱۳۹۸ و با شروع کرونا مسیر را آغاز کرد و یک سال بعد با توجه به تجربیاتی که در این راه به دست آورد، آن را در سایر صنایع از جمله صنعت فولاد پیادهسازی کرد.»
در این نشست فعالان حوزه بانکی، صنایع و اپراتورها با تأکید بر توجه به منابع انسانی در تحول دیجیتال، ایجاد یکپارچگی و تدوین برنامههای ویژه حوزه ICT و بهرهگیری از تمام فناوریها، این عوامل را در افزایش بهرهوری تحول دیجیتال در کشور مؤثر دانستند.
یوسفپور در ادامه گفت: «اپراتورها در دنیا به دلیل زیرساختهایی که دارند از جمله اتصال (CONNECTIVITY) و امنیت اطلاعات (CYBER SECURITY)، در پروژههای بزرگ تحول دیجیتال نقشآفرینی کرده و از ارکان اصلی آن هستند. با همین الگو، ایرانسل از سال ۱۳۹۹ مشارکت در اجرای طرح تحول دیجیتال را با شرکت فولاد مبارکه، به عنوان اولین تجربه اصلی آغاز کرد و توانست سبدی از خدمات و محصولات را از جمله نصب و راهاندازی اولین سایت صنعتی نسل پنجم (5G) ایران و ایرانسل، ایجاد زیرساختهای مورد نیاز برای ایجاد و توسعه «کارخانه متصل»، پیادهسازی سرویس شبکه امن همراه ایرانسل (APN) و پیادهسازی سرویس موبایل سازمانی (MVPN)، پیادهسازی و اجرای پروژههای متعدد در حوزه لجستیک هوشمند و… در اختیار این صنعت بزرگ قرار دهد.»